Friday, February 21, 2014

Kevadine kolmapäev:)

Nüüd on siin küll ilm juba jälle tagasi talviseks muutunud, kuid vahepealsed paar päeva oli juba täitsa kevadine ja isegi päikest oli üle pika aja näha:)
Kasutasime seda ära ja käisime Supilinnas jalutamas, õnnestus ka mõningaid pilte teha, mida teile näidata.


Kellelgi on kitarr kadunud! Tegelikult juba sügisest saati ja siis oli kogu Herne tänav selliseid huvitavaid erinevaid kuulutusi täis. Loodetavasti jõuab kitarr ikka koju.


Kurikuulsad Supilinna kassid.


Päikesekell. Pidi töötama kah.




Marja tänav



Kui seda silti loed, oled juba sihikul!


Tänavakunst


Õlletehas. Vahel soojema ilmaga on sealt mööda minna täitsa õudne. See õlle ja pärmi hais lihtsalt tapab :D


Õlut saab osta ka!


:)






Kasside sekka ka üks laps


...ja eakam inimene


Apelsinipuu



Andra kodutänavas


Sibulad


Veeeeel kasse, neid on tõesti palju :D




Legendaarne Herne pood


Selline põnev juhtum ka. Jalutasime mööda jõeäärt linna poole ja vaatame, et kaks umbes 12 aastast poissi jalutavad jää peal! Jõgi on praegu juba pmst lahti sulanud, vett on igal pool. Vaatasime, et täitsa lollakad. Jalutame edasi...ja äkki märkan, et neil on mingid tokid käes, millega nad enda all olevat jääd lõhuvad :D ...aga ei, need ei ole tokid. KIRVED! Jah, nad lõhkusid kirvestega jõe keskelt jääd, mille peal nad ise seisid. Geniaalsus, geniaalsus. Kust üldse saavad kaks väikest poissi endale kirved?? Me ei osanud mitte midagi muud teha, kui et helistasime politseisse ja küsisime kas see on normaalne. Dispetśer oli ülimalt üllatunud ja tänas meid, et teatasime ja lubas patrulli kontrollima saata. 

Jalutasime veits maad edasi ja kamp väikseid tüdrukuid ronis jää peal, üks käis veel käna ka. Ja ausalt, jää ei ole enam üldse selline tugev, et selle peal jalutada võiks. Ääred on täiesti vesised ja lahti sulanud. Neid lapsi hirmutasime ise ja ütlesime, et nad sealt ära tuleks. Nad olid nii kohkunud, et ime et piss püksi ei tulnud :D

Selline kolmapäev siis seekord. Õhtul tegime veel muid põnevaid asju, aga sellest juba mõnes teises postituses!

NB! Muide, kui keegi oleks huvitatud meie majja elama tulema, siis see võimalus on täiesti olemas :D Otsime vähemalt kahte uut üürnikku, sest paar inimest lõpetab kooli ja kolib meie herne kommuunist välja. Seega, kui kellelgi huvi on, siis võib julgelt kommentaaridesse kirjutada!


No comments:

Post a Comment