Tuesday, February 4, 2014

Guess who's back? Back again..

Meie kiiiisumiiiisu tuli koju tagasi!
Tundis kohe kodu ära ja oli niii niii õnnelik!


Lisaks...helistasin eile Eesti Energiasse...ja peame elektriku koju kutsuma, kes kontrollib üle meie värgid siin. Sest kõik ütlevad, et see ei ole lihtsalt võimalik, et me tarbime üle 900kWh ühe kuuga.

Aa ja eile :D vaatasin et oi! hiirelõks on jälle kinni hüpanud, aga kuna see oli kapis taha poole lennanud, siis ma ei näinud kas seal hiir ka sees on. Läksin siis vaatama, olin vaimselt ettevalmistunud juba ja puha. Ja näengi..et midagi seal tõesti on. Tõmban siis selle hinge kinni hoides söögipulkadega lähemale ja...seal on hoopis kivikõva suur saia nukk :D Pole õrna aimugi kuidas see sinna sai. Ju siis Kettlil oli kukkunud vms :D sest me oleme siin praegu ainult kahekesi ja mina saia ei söö.

Ning meie jääaeg siin majas on vist lõpuks ometi läbi! Köögi kraan on veel endiselt jääs, aga...allkorrusel suutisin eile õhtul kütta juba 20!!! kraadini! Ohsavana, elan nagu saunas.

2 comments:

  1. Tere :) ja jõudu!

    Tundub, piltide ja muu kirjelduse järgi, nagu see maja, kus kunagi ise ka elatud sai.
    Sooja ei olnud, sest kogu aeg sai Tartut köetud, vee ja elektri arved olid ulmelised, veetorustik, mis kehvasti veetud, jäätus ära, naabrid üle hoovi käisid Bocki raha laenamas ja oma kassi otsimas (nimi oli Pussu).....
    Elektri arvetega me toona tegeleda ei jaksanud, aga vee tarbimise osas jõudsime jälile sellele, et majja tuli vesi meie majaosa kaudu ja mõne aja maksime me ka naabrite vee kinni (hiljem sai tasaarveldatud), ilmselt oli samalaadne case ka elektriga, seega võtke Eesti energiaga ja omanikuga või nagu meil toona oli, omaniku esindajaga, ühendust ja nõudke õigust taga (talvel käidi isegi puhuriga meie torustikku sulatamas).

    Ärge meelt heitke! Blogige edasi! Ja lootke, et soe ilm püsiks :)
    /endine Herne 18 elanik/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, kui lahe kokkusattumus!

      Kõlab täpselt nagu meie maja :D
      Täna just võtsimegi jälle Eesti energiaga ühendust ja millalgi peaks elektrik asja kontrollima tulema.

      Igatahes, väga tore, et kirjutasid, aitäh :)

      Delete