Sunday, March 2, 2014

Uued üürnikud

Kirjutasin juba ükskord, et otsime uusi majakaaslasi. Nüüd lõpuks on meie otsingud vilja kandnud.
Nimelt on huvilisi lausa 4. Kohti on kahjuks küll ainult 2.
Igaljuhul, neljapäeva hommikul tuli tuba vaatama üks tüdruk. Ta oli väga tõsine ja uuris ja puuris selle maja kohta kõike. Ma ei osanud kõigele isegi vastata :D Ta oli tõesti väga põhjalik ja uuris ikka kõike korralikult, vaatas isegi ahju sisse :D Kui ta oli ära läinud, siis omavahel rääkisime, et veidi imelik oleks kui ta siin elaks, aga lootsime ikkagi et ta tuleb, sest raha on ju vaja :D neljakesi elades on üür ikka ülemõistuse kõrge.

Järgmisel õhtul tuli aga üks teine tüdruk tuba vaatama. Ja tema oli väga tore, mõtlesime kohe, et tema selle toa endale ka saab. Ta ise oli ka majast väga vaimustunud, juba all korrusel õhkas kui lahe siin on :D
Kahjuks..umbes tund aega peale teda tuli tuba vaatama ka üks poiss. Ja me küll lootsime, et äkki ta tahab keskele trepi alusesse tuppa minna. Tegime enne tema tulekut seal toas ka väikseid ümberkorraldusi ja üritasime teha nii, et see tuba oleks ikka igatepidi väga mehelik :D panime poiste kitarrid kõik sinna ja sokid ja kõik poiste asjad :D Aga kahjuks polnud sellest mingit abi...ta tahtis ainult väiksesse tuppa. Hea asi oli see, et tema oli nõus ka kohe üüri maksma. Ehk siis sel korral sai otsustavaks ... raha. Sellele tüdrukule oli küll väga kahju ära öelda ja ta ise tundus ka väga õnnetu, aga mis parata.

Õnneks kirjutas üks poiss meile veel. Ja tema on keskmise toaga täiesti nõus. Kuigi ta ei ole tuba veel isegi näinud..aga kolmapäeval pidi tulema.

See uus poiss, kes väikesesse tuppa kolis, tuli juba eile ja kuna Andra kolis ka eile välja, siis tegime Sandraga superkiiret kolimist, tõstsime tuba veits ümber ka ja tõime tema asjad kõik siia üles.

Muud väga polegi vist kirjutada täna. Muidu on olnud selline rahulik nädalavahetus.
Aa ja Robertil käisid eile mingid tüdrukud külas..ja tulid siia üles ka ja vaatasid meie toa ka üle..ja neile oli iga asi nunnu. Kõik. Ka kassi wc :D Ja meie pesukuivatus viis...see on lihtsalt nagu...ma ei tea...nagu..nunnu noh.

No comments:

Post a Comment