Sunday, January 19, 2014

Karm elu

Lähen üle 2 nädala Hernesse...

Kraanikauss on ääreni nõusid täis. Ja mitte ainult nõusid. Kraanikausi ääreni ulatub ka must rasvane vesi, väga vähe jääb puudu, et see üle ääre voolama hakkaks. Ja nõud ei ole mitte ainult kraanikausis, köögi laud ja kõik kapid on musti nõusid täis. Kapis on pmst üks puhas taldrik ja tassidest on niikuinii koguaeg puudus. Oma nõusid pesime vannitoa kraanikausis.

Majas on selle 2 nädala jooksul elanud 2 poissi, kellest üks läks just nüüd 2 nädalaks ise ära. 
Seega, võtsime Andraga kätte ja pesime kõik selle laga ära. See oli lihtsalt kohutav. Nõud olid lihtsalt paksu rasvakihi all. Kraanikausi põhjast ei tulnud mitte midagi meeldivat vastu – põhimõtteliselt oleks võinud seal olevatest toidujäänustest kõhu täis saada. Sealt tuli välja suur toiduportsjon – veidi riisi ja makarone, kurki ja kaerahelbeid. 


Ausalt, ma olen töötanud hooldekodus ja näinud igasuguseid kohutavaid asju...aga see oli hullem. Lasime terve köögi des-ainega üle ja kraanikaussi ohtralt torusiili :D

Õhtul...hakkas üks poistest kooki tegema. Selle käigus, nagu ikka juhtuda võib, tilkus tal pliidile ja kapile kreemi, munavalge kukkus kausist mööda jne jne. Enne kui magama läksin, ütlesin talle veel, et ta enda järgi hiljem kindlasti ära koristaks. Mis te arvate, mida ma hommikul ärgates nägin? Kõik oli jäetud täpselt sinna, kuhu eelmisel õhtul kukkus. 



No comments:

Post a Comment