Friday, January 17, 2014

Honey, it's Retrotime!



Kolmapäevast. Retro muidugi. Enne kui teised siia jõudsid, valmistasime Andraga ette vesipiibu ja juustusaiad. Helina tõi seekord tavapärase Punamütsikese (Laua viin) asemel hoopis saaremaa.


Saage tuttavaks Helinaga, meie tihe külaline Lepikust!

See oli ääretult suur pettumus, järgmine kord enam andeks ei anna. Villu saabus varsti koos oma ameerika sõbraga. Veidi hiljem tuli ka Timo, kellele Andra hakkas koheselt punamütsikest sisse kallutama. Tegime terve õhtu tobedaid pilte ja mõnus istumine oli. Rääkisime juttu ja tegime nalja.



Lõpuks poole ühe ajal siis liikusime välja ja Illukasse. Sinna jõudes juba hea muusika käis ja mina ning Helina läksime kohe tantsima. Juurde tuli mingi väga väikest kasvu poiss, kes kohe jalga keerutama hakkas ja üldse väga energiline oli. Liiga energiline :D Keerutas seal Helinat edasi ja tagasi ja igat pidi. Helina tantsis viisakusest veidi aega, aga kohe kui võimalust nägi, siis põgenes. Veidi hiljem leidis ta aga juba uue poisi. Ja mitte üldse sellise, kelle eest põgenema oleks pidanud - nad tantsisid terve õhtu koos ja me kõik kiitsime selle heaks, nad sobisid :D Mingi täitsa kena ajaloolane oli see, küsis Helinalt numbrit ka pärast.
Vahepeal läksid Timo ja Villu lava peale tantsima - tegid maailma ägedaimaid tantsuliigutusi, kuni turva tuli ja nad minema ajas :D Õhtu oli väga tore ja lõpuks kohtusime ka ühe väga kena arstitudengiga :D Peale retrot läksime Fastersisse süüa ostma, aga vahepeal jõudis Timo veel Tartut avastada ja kõigest ettejuhtuvast pilte klõpsutada.
Järgmisel hommikul ärkasin mina esimesena, juba kell 10. Hakkasin pannkooke teistele tegema ja kliinilise keemia arvestuseks õppima. Lõpuks kui teised ka üles said, vaatasime telekat, sõime hommikust ja külmetasime allkorrusel nii mis hirmus. Siin majas on nii külm, et õudne. Küta palju tahad, sooja ikka ei saa.
Lõpuks läksin mina kooli ja sõbrad sõitsid Tallinnasse tagasi. Andra jäi koju magama ja looderdama. Okei, tegelt ta hiljem ikkagi vedas ka end kooli.
Õhtul rääkis Fredi, et Timol oli vist hommikul ka väga halb olla olnud millalgi, ta oli kraanikaussi roopinud :D Meie seda ei kuulnud ega näinud (jumal tänatud selle eest), aga ... jah :D

Sellised need meie traditsioonilised kolmapäevad on. Tavaliselt muidugi laagrikaid (meie kodukandi inimesi) pole, aga Retro on alati :D

Tahaksime muidugi tihedamalt postitusi teha ja kavatseme ka üldist Supilinna elu kirjeldada. Mõned lood meie maja elust on juba peaaegu valmis ka, üritame need varsti postitada!
Täna muide kolis uus majakaaslane ka sisse, seekord tüdruk. Kuna nüüd on tüdrukute ülekaal, siis loodame, et nüüdsest on lihtsam puhtust ja korda hoida :)

No comments:

Post a Comment