Tuesday, January 21, 2014

Hiir hüppas ja plakat kinnitus




 Tere,

Viimasel ajal on maja päris külm. Üritame kütta nii hommikul kui õhtul. Puud saavad otsa ja siis saavad muud asjad otsa. WC paber saab kiiresti läbi ja siis järgmised 24h on täielik pinge majas üleval, et kes seda juurde ostma läheb. Tavaliselt läheme mina, Kadri või Sandra kui näeme, et hakatakse majapidamispaberit selle asemel võtma. Siis tuleme poest ja näeme, et õli on otsas ja siis näeme, et midagi on palju ja ajab lausa üle ja see on prügi prügikastis. Kui hommikul tahad prügikasti midagi juurde poetada lootes, et see prügikuhi seal varisema ei hakka siis hüppab sealt tagatipuks ka hiir välja.
Täna panimegi uuesti hiirelõksu üles :) Mwhahahahahaaaa.
Alguses oli hiiretapp kui selline meie jaoks väga õudne kuid peale seda kui me ühe päevaga 3 hiirt kätte saime on see nagu titetegu. Tookord kui panime hiirelõksu esimest korda üles, varastas hiir söögi aga lõks lahti ei läinud. Teist korda sama jama. Peale seda andsin alla ja jätsin ilma söögita hiirelõksu niisama üles.
Ja ime juhtus. Hiir oli järgmisel päeval lõksus :D Samal hetkel hakkasin prügi välja viima ja nägin, et prügikoti ja kasti vahel oli veel üks. See oli väga hirmus hetk ja ma hakkasin paaniliselt Kadrit hüüdma, kes palavikuga voodis oli. Kadril läks kaua kolmandalt korruselt allatulemisega aega ja nii ma seisin seal prügikott ühes käes, ise samal ajal jälgisin, et paanikas olev hiir üle ääre ei hüppaks.
See oli väga jube ikka :D Lõpuks saime Kadriga hiire siiski purki ja hiljem viisin ta paar tänavat edasi ja lasin vabadusse. Loodetavasti leidis ta uue sooja kodu, täis prügikastiga.

Kuna minu kursus (Meedia-ja reklaamikunsti osakonna 4.kursus Tartu Kõrgemas Kunstikoolis) korraldab videonäitust "Nurk" siis oli minu ülesandeks täna  plakatid linna peale üles panna.
Laenasime majakaaslase Fredi autot ja läksime Sanja ja Kadroga sõitma. Kõigepealt oli vaja osta klambripüstol, mida me hiljem kaua tööle ei saanud :D Naised..
Siis käisime ostsime majja kõike mis oli jälle otsa saanud. Siis käisime kõik Tartus olevad plakatiseinad läbi.
Sanja peatas auto...me hüppasime välja ja jooksime kohani---klammerdasime ja kiiresti, sest väga külm oli----jooksime autosse ja karjusime Sanjale "GO GO GOOOOOO" ja Sanja andis gaasi nagu hull. Herne tänava nurgal lausa driftis.
See oli väga põnev plakatiseiklus. Kõik toimus õhtuhämaruses ja meil oli tume kaubik.

Jõudsime tagasi ja olime näljased kui hundid. Nüüd on kõhud täis ja maja soe :)

 Kas homme retrotada või mitte retrotada ?

Mõned pildid ka siis, et aimu oleks.


Meie tuba sügisel (nüüd juba muutunud)


Õunu kuivatasime lae all


Siis kui keskel toas oli nii palju ruumi ja üks mängulaud.
(Vasakult: Kaia, Sandra, Kadri)


Jõulude ajal teeme kõvasti piparkooke.


Meie parim kass kes varsti koju tagasi tuleb.


Näeb välja nagu eel-Retro


Järgmise korrani!

Andra 


No comments:

Post a Comment